Gânduri către voi

Stau.

Şi atunci îmi vin ideile. Şi vin cu aşa viteză, încât nu reuşesc să le păstrez pe toate. Înainte de a-mi veni ideile luasem telefonul în mână (ca orice persoană care nu are ce face) şi unde mă trezesc oare?

Pe Facebook….normal!

Văd câteva postări sponsorizate de tip ,,life coach ” şi titluri de genul: acum e timpul tău, simte-te bine cu tine ( deşi la asta să vă zic cele drepte, imaginația mea a cam luat-o razna).

Ei ,apoi mi-au venit ideile!

Oare nu suntem, noi,oamenii în stare să avem propriile noastre sclipiri? Trebuie să vină un tip sau o tipă care a făcut un curs de câțiva lei ,şi acela online ,să-ți spună cum să-ți trăieşti viața? Să-ți dea mari sfaturi de expert ce este, iar tu să zici:cum nu m-am gândit că se poate?

Oameni buni:nu-i lăsați pe alții să gândească pentru voi! Atunci cum ne deosebim de regnul animal dacă alții ne spun ce să facem? Puneți-vă neuronii la treabă, nu-i lăsați să lenevească!

Lumea e plină de ,,oameni de bine ” care pentru sume de multe ori modice, ce-i drept, te fac să le cumperi e-bookurile, ca apoi să realizezi că de fapt e doar apă de ploaie. Iar apă de ploaie avem:are grijă Doamne Doamne.

Vă las acuma să reflectați, că eu am o programare.Şi nu uitați ce v-am spus:

Nu-i lăsați pe alții să gândească în locul vostru!

Cu drag DORA de la necenzuratblog😘

Un comentariu

  1. Tu, Dora, ești o persoană puternică. Și eu, de altfel. Alții nu sunt la fel de norocoși ca noi. Se agață de orice hei-rup, meme, îndemn pozitiv de pe internet la dreapta, pentru a trece cu bine peste încă o zi.

    Apreciază

Comentariile sunt închise