,,Cine dintre voi este fără păcat, să arunce primul cu piatra”

Şi iată c-a fluierat şi Ludovic Orban în biserică!

Pardon: în birou. Şi nu fluierat, ci a fumat!

Ştire de senzație! Şoc şi groază!

Cică un ,,binevoitor ” coleg de breaslă ,dar ,,roşu la vorbă şi la port ” I-a făcut o poză cu telefonul ,şi uite aşa boacăna ,,primului ” a ajuns virală.

Acuma, cum asta nu era destul ,cineva a mai observat că şi la o şedință din Sala Transilvania Ludovic Orban fumase cu masca sub bărbie.

Ați fi vrut să fumeze cu ea pe gură? Mă scuzați 😶😶😶.Se ştie că premierul e mare fumător : dar chiar de ziua împotriva fumatului? Nu putea şi el aştepta până mâine?

E împotriva firii!!!!

Nu se poate aşa ceva!!!

Să fim înțeleşi : Ludovicul nu e printre favoriții mei ,,electonumiți” (e un cuvânt scornit de mine) dar eu îl iert de data asta,deşi nu sunt fumătoare. No,ce să facă, are şi el o hibă . Apoi, a luat şi amendă ( împreună cu colegii lui de birou) ca tot omul care calcă pe bec în ,,sezon” de alertă.

Cică, nu dă exemplu bun? Hai mă! Suntem aşa de perfecți, încât nu greşim niciodată?

Este o vorbă:nu face ce face popa,fă ce zice popa. Că….deh…şi ,,prea popitul ” Pomohaci se credea mare fan al Celui de Sus da pe urmă a intrat pe poarta din dos.

Şi apoi ce -i aşa mare bai că a încălcat în străchini? E şi el om supus greşelii.

Dar,cum prea bine ştim ,pe la noi prin ogradă se obişnuieşte ca unele chichițe ca asta sunt folosite pentru a distrage atenția de la unele mult mai grave. Un fel de diversiune politică.

Eu zic aşa: să lăsăm Orbanul să-şi fumeze liniştit țigara, pipa sau trabucul şi să ne gândit poate la lucruri care chiar sunt importante, şi să fim noi primii cei care respectă ordonanțele.

Iar dacă printre voi este vreunul care a respectat cu strictețe legile, atunci are dreptul,,să arunce primul cu piatra ”

PS:acest articol este un pamflet şi trebuie luat ca atare. Iar dacă numele personajelor vă par cunoscute, este pur şi simplu o întâmplare. 🙃🙃🙃🙃

4 comentarii

Comentariile sunt închise