Coronavirusul nostru ,cel de toate zilele.

Daca e raceala sau gripa simpla, nu ne facem probleme. Insa,in momentul in care aceasta are un nume,intram in panica. Ca au fost SARS sau MERS,acuma ne confruntam cu COVID-19.

Sa incercam sa ramanem calmi si sa-i calmam si pe ceilalti.Panica duce la anarhie si violenta. Am trecut noi peste altele si mai rele.

INFORMEAZA-TE

Informatia nu o gasiti neaparat la stiri,care de cele mai multe ori in goana dupa audienta,au tendinta sa faca ,,din tantar armasar” vorba noastra.

Intreaba-ti mai bine medicul de familie cum sa faci fata si sa recunosti primele simptome ale bolii.El este cu siguranta,persoana cea mai potrivita care sa-ti raspunda la intrebari.

INFORMEAZA-TE

Nu trebuie sa citesti neaparat toate postarile de pe retelele de socializare . Gandeste,verifica, iar apoi vei sti ce ai de facut .

STAI CALM!!!

GANDESTE POZITIV!

Un comentariu

  1. Acuma, nu zic sa intram in panica, da’ oleaca de tambalau trebuie sa facem… Ca doar n-om sta impasibili sa-l lasam pe nea Coronanvirus sa-si faca de cap cum vrea muschii lui. Uite, de exemplu, am putea sa-i dam formulare de completat la frontiera. Asa, sa inteleaga ca nu poate bantui pe aici cum vrea el… 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise