Traim in tara lui Papura, unde banul face legea

Parchetul Tribunalului Bucureşti cere arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu. Judecarea cererii, amânată

Autor: Stirileprotv.ro

Ultimul update: Luni 17 Februarie 2020 20:26

Data publicarii: Luni 17 Februarie 2020 16:44

Categorie:

 Cand vezi asemenea titluri in presa scrisa si media, nu ai cum sa nu reactionezi.
           Uitandu-ma la stirile serii, am reusit sa trec in cateva minute prin mai multe stari:de la indignare la furie,rusine, neputinta,empatie,tristete,apoi, iar furie si disperare.La finalul stirii respective eram ca un vulcan gata sa erupa.

Si acum sa ma explic: SUNT

INDIGNATA:prima mea reactie .Nedreptatea ma face sa ma revolt. Cand faci o asemenea oroare ,trebuie sa platesti. Legea e la fel pentru toata lumea:bogati sau saraci.

FURIOASA:primul lucru care mi-a venit in minte a fost cazul lui Huidu. In 2011 este pionul principal intr-un accident in care-si pierd viata trei oameni. Stiti cu totii urmarea.

RUSINE: in imprejurarile acestea ne mai mira oare ce crede lumea despre noi,ca natiune ?

NEPUTINTA:frustrare si neputinta in fata unor legi si legiuitori care tind sa musamalizeze asemenea cazuri. Tot mortul ,saracul ,e de vina.

EMPATIE:oare familia celui mort in accidentul din septembrie 2019 ce simte in momentele astea? Mama fiind si eu, ma pun in situatia asta. E cumplit si doare.

TRISTETE:au ramas doi copilasi fara tata. Ce poate fi mai trist?

DISPERARE:nu se poate sa nu ma apuce dispararea cand sufletul imi plange dupa tara mea. Cand tot sper si sper, ca poate va veni si ziua in care in tara mea legea va fi lege iar oamenii vor fi oameni.Ziua in care o batrana va vinde patrunjel la coltul strazii si nu va fi ,,ridicata” de vreun om al legii prea zelos din fire.

In loc de incheiere:

Va las cu versurile lui Valeriu Sterian:,, Doamne,vino Doamne/Sa vezi ce-a mai ramas din oameni”

3 comentarii

Comentariile sunt închise