Sacalii ataca dupa moartea Stelei Popescu

,,Un actor grabit/Care spune replica si-apoi a plecat razand…..” spun versurile unei melodii cantate de regretata Laura Stoica.

Din pacate am pierdut mari actori in ultimii ani, iar doamna Stela Popescu a plecat sa-i intalneasca Sus in Ceruri. S-a alaturat Scenei Ingerilor, care i-a primit si pe Iurie Darie, Emil Hossu, Jean Constantin, Gheorghe Dinica, Stefan Iordache, Florian Pittis, Adrian Pintea , Ovidiu Iuliu Moldovan, si lista e mult prea lunga. Dar sa-i lasam pe ei sa se odihneasca in pace.

Am sa va impartasesc parerea mea.Pe morti nu-i vorbesti de rau!

Nu de aceeasi parere sunt si vanatorii de senzatiii si milogii dupa rating cu toate emisiunile lor de rahat ,   carora le-a pus Dumnezeu mana in cap cu asa subiect (pentru ei mana cereasca). Amintiti-va de moartea regretatilor Ion Dolanescu, Madalina Manole, Iurie Darie, Ileana Ciuculete  (si lista ar putea si aici continua) cand  nu era  zi sa nu continue infernul dezgroparii de rahat, nelasand pe bietele familii sa-si planga mortii, iar pe cei plecati la Cele Vesnice, sa-si gasesca locul printre stele.Dar ce nu facem pentru rating? Din oameni, devenim fiare. Parerea mea:totul este din educatie. Pana si  Maria -sa INTERNETUL este bombardat de articole cu  titluri care sfideaza pana si bunul simt, atragandu-ne in capcane precum :

,,IRONIA SORTII……………………”

,,ULTIMELE CUVINTE PE CARE ACTRITA LE-A SPUS……………..”

,,COINCIDENTE CUTREMURATOARE……………………………”

,,PREZENTATOAREA RUPE TACEREA……………….”

Bla bla bla…………………………………………….

Dar cel mai tare si mai tare ( da, am scris de doua ori) m-a socat un video a lui Banciu.  Nu stiti cine-i Radu Banciu? E cacanaru’ ala dela tv care isi ,,spune” cica   parerea despre tot si despre toate, si face afirmatii gratuite despre doamna Stela Popescu. Documentat sau nu, sa balacaresti prin noroi numele unei actrite trecute in nefiinta recent, mi se pare de prost gust. Ce sa mai zic , ca nu are habar de limba romana? Citez -,,Misu Maximilian era un SCHECIAR  remarcabil” .              Dar …………………….surpriza!!!! Cuvantul SCHECIAR nu exista in DEX (Dictionarul Explicativ al Limbii Romane). Ce  am gasit ?

SCHECI, scheciuri, s. n. Scurtă scenetă cu caracter glumeț, satiric și, de obicei, cu temă actuală. – Din fr., engl. sketch.

  • Erau mai multe definitii, desigur asemanatoare, dar am preferat sa va prezint doar una singura.

 

 Citez din nou , din acelasi  Banciu – ,,…………………..romanul nu are , cum sa va spun, constiinta asta artistica……..”  Ca-i fi avand tu Banciule?  Esti campion la ineptii si la cuvinte scornite din burta. Crezi ca daca stai pe un scaun, poti sa terfelesti pe oricine?
            De ce nu te iei de cei vii? Pe morti sa-i lasi in pace. Nu stii ca pe morti nu-i vorbesti de rau?

                    Toti frustratii se cred in masura sa intineze memoria unor oameni care au facut ceva pentru tara asta, sa improaste cu noroi cand nici bine nu li s-a uscat cerneala pe certificatul de deces,  cand familiile lor raman  nemangaiate si pierdute in durere.

Eu raman la parerea mea:

PE MORTI NU-I VORBESTI  DE RAU!

Punct.

 

 

 

Pisicuta Briciola Teletubbies

Kitten Briciola Teletubbies best friends !

Secretele vieții

'' Când vei ajunge să iubești viața, vei vedea frumusețea în toate lucrurile posibile,,

Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Ciprian I. Bârsan

...din inima pentru tine

Movie Zone

recomandari filme

Anitanna's Blog la Cafeneaua "Trandafirul rosu"

Bun venit in Cafeneaua Trandafirul....Folosesc WordPress din 3 august 2010! Va multumesc ! I'm using Wordpress since August 3, 2010! Thank you !Ganduri,poezie,muzica,imagini...!

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

Au fil du temps...

* Beautés et Sagesses * - * Clins d’œil et Coups de cœur *

Duminica lui Kafka

Flori sugrumate

Cherie White

Author and Anti-Bullying Advocate

Marchandise

“Distanta dintre nebunie si geniu este masurata numai prin succes.”

Dumnezeu este Iubire

In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

Silly Old Sod

Grumpliciousness

imaginecontinua

Pretextul acestui blog este mica mea colecție de fotografii vechi. În timp s-a transformat în pasiune. O pasiune care ne trimite, pe noi, cei de azi, în lumea de altădată, prin intermediul unor fotografii de epocă.

Banter Republic

It's just banter

Phosphene's Write

Live your life!! Life is beautiful!!

la borsetta delle donne

Blog di risparmio al femminile... ma non solo

Gulf Coast Poet

gulfcoastpoet.com

%d blogeri au apreciat: